Crònica de la paella solidària’15


CFJp301WgAAOLMvSen’s feia estrany aquest any. Fer-la sense ella, que era l’ànima de la paella que hem fet, fins ara, cada any a les Festes de Primavera. Just fa un mes i mig que ens va deixar l’Esperanza, i això ha estat un cop molt dur per la gent del Grup de Suport. “L’Espe” ha estat una tenaç i entrenyable companya en la lluita pel suport als companys represaliats durant la vaga general del 29M. Ens va venir de gust, doncs, ja que la trobem a faltar, fer-li un petit homenatge.

Així, el dissabte 16 de maig, amb un sol radiant i un equip humà més que genial, vam celebrar la 4a paella solidària i antirrepressiva. Des de quarts d’11 del matí vam començar els preparatius per l’arròs vegeterià i el mixte. I tot i que aquest any no vam arribar a les 100 persones, volem agraïr l’ajuda a tothom qui va col·laborar amb els preparatius, així com a les xefs Carmen, Josep, i Txito.

Mentres alguns encara començaven el suc de tomàquet com a entrant i altres ja es llepaven els dits amb les maduixes amb nata, vam voler recordar l’Esperanza amb un brindis. I és que ja mai més podrem tastar els seus pastissos creatius. Però nosaltres sentim, que mentres a qualsevol racó de món es segueixin cuinant paelles en solidaritat amb causes en lluita, seguirà havent-hi “Esperanza”.

Finalment ens acomiadem fins l’any vinent tot agraint la presència a totes aquelles persones que van venir a dinar.

Deixa un comentari