Hort urbà


L’hort és al carrer Virgili amb cantonada Pare Manyanet.


Actualment la propietaria del terreny de l’hort (DIURSA S.A.) no ens deixa entrar-hi. El terreny està tornant a omplir-se de brutícia, després de la neteja realitzada per un grup de veïns que es preocupen per la deixadesa de solars com aquest al costat de casa nostra.

Us mantindrem informats de properes accions, reunions. Si us interessa el projecte i voleu comentar res o saber més, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a hortsap@gmail.com


PRINCIPIS I OBJECTIUS

Som la Gent del nou projecte d’hort de Sant Andreu del Palomar.

Ens hem organitzat de forma assembleària constituint una subcomissió d’hort, nascuda de la unió de diverses membres de les comissions d’Acció i Medi ambient entre d’altres.

Estem treballant en un nou espai on poder crear un HORT URBÀ ECOLÒGIC COMUNITARI. Amb l’idea que sigui obert a tothom i amb la col·laboració de l’Assemblea del Poble. Aquest espai està situat al carrer Virgili, al costat del camp de futbol Narcís Sala.

El nostre Objectiu es crear un espai sostenible, respectuós amb al medi ambient i comunitari. Per això hem decidit impulsar un altre Hort Urbà al nostre poble.

Però per tal de començar a fer feina a l´hort necessitem contactar amb altres horts urbans de Barcelona i de St. Andreu, eines i la participació de totes vosaltes als nostres actes!

Animeu-vos a participar!

El nostre correu electrònic: hortsap@gmail.com

Ens trobem a: Carrer Virgili amb Pare Manyanet


Actes

Acta Hort Urbà 27-10-11

Acta Hort Urbà 24-10-11

Acta Hort Urbà 10-10-11

Acta Hort Urbà 3-10-11

Acta Hort Urbà 26-09-11

Acta Hort Urbà 13-09-11

Acta Hort Urbà 10-08-11

Acta Hort Urbà 26-07-11

Acta Hort Urbà 22-07-11

Acta Hort Urbà 15-07-11

Deixa un comentari