Intercomissions

Principis i objectius

0.- A intercomissions no es decideix res ni s’estableix cap mena de debat. L’únic propòsit és que surti un ordre del dia que es proposarà a l’assemblea.

1.- Temps de presentació – Roda de noms. – Es tria la moderadora. – Es tria qui apunta els noms de les persones que volen intervenir a l’assemblea. – Es tria qui acosta el micro a les persones que volen intervenir a l’assemblea.- Es tria qui pren acta. – Es fa rodar un full on totes les comissions apunten les dates locals i de la ciutat per poder-ne fer una cartellera/calendari.

2.- Temps de l’ordre del dia – Totes les comissions que vulguin intervenir en l’assemblea ho diran i faran un previsió de temps. Si no hi ha inconvenient, les comissions parlaran en l’ordre que han apuntat la seva intervenció. – S’afegiran tots els punts del què es vulgui parlar que no estiguin a l’espai de comissions. – S’afegeix el debat a l’ordre del dia. Temps estimat d’aquest: 60 min. – S’afegeix el torn obert a l’ordre del dia.

3.- Temps de la proposta – Es temporalitza l’assemblea: se sumen els temps i es decideix proposar quant de temps ha de durar l’assemblea. – S’ordenen tots els punts, dividint-los en 4 blocs (temps per comissions, altres punts, debat, torn obert de paraula).

4.- La Moderadora Cal que s’apunti l’ordre del dia definitiu i el temps de cada punt. Cal que avisi a qui parla si veu que s’està excedint del seu temps. És aconsellable que s’apunti qui parlarà a cada punt. És aconsellable que es llegeixi el document de moderació

Quan comenci l’assemblea ha d’avisar que es comença. Cal que es presenti i llegeixi l’ordre del dia proposat i el temps estimat per fer l’assemblea, així totes poden anar controlant el temps. Un cop fet això ha de preguntar si algú vol afegir algun punt més a l’ordre del dia. Si hi ha més punts, s’afegiran abans del torn obert de paraula. Si la persona no és de l’assemblea i ve a dir quelcom, ho dirà com a primer punt. Llavors ha de preguntar a l’assemblea si li sembla bé aquest ordre del dia. Si algú vol fer debat es pot fer.


Reunions

Ens trobem una hora abans de l’Assemblea General de Sant Andreu de Palomar.

Actes

Acta Intercomissions al 09-06-11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s