Educació

NOU ATAC CONTRA ELS SERVEIS PÚBLICS I L’EDUCACIÓ DE QUALITAT

Us recomanen us mireu el document que us adjuntem en el que es quantifiquen les mesures que el govern de CIU pretén aplicar a l’administració pública i que a l’ensenyament suposarà una important pèrdua de qualitat que acabaran pagant ,com sempre, els més desafavorits. Qui pugui triarà una escola privada concertada, pagada amb diners de tots i a la que curiosament ningú planteja retallar les subvencions.

El que es desprèn d’aquest document és una reducció de les plantilles amb la conseqüent pèrdua d’atenció als alumnes i una profunda desmotivació dels professionals de l’ensenyament que tornaran a veure com els roben impunement part del seu salari i com retrocedeixen els seus drets laborals a situacions de fa dècades.

Document_ sindicats_ mepagc-quantificat-

Principis i objectius

La nostra Comissió hem près com a referència el manifest de la Comissió d’Educació de Plaça Catalunya de Barcelona per tal de redactar els nostres objectius. No volent oblidar, però, la realitat particular de Sant Andreu de Palomar, hem aprovat una sèrie de propòsits propis.

Per entendre, doncs, els objectius de la nostra Comissió s’ha d’haver llegit el Manifest de la Comissió d’Educació d’AcampadaBCN.

I els objectius propis de la Comissió d’Educació de Sant Andreu de Palomar són els següents:

 • Necessitat de la millora de la gestió econòmica educativa, major equitativitat en l’ensenyament públic.
 • La creació, la millora i el manteniment de les infraestructures educatives del barri: No als barracons, més llars d’infants, possibilitat d’espais per la gent del barri, així com més quantitat i qualitat d’equipaments dignes.
 • Formacions basades en la comunitat i no en l’existencialisme. Lleis educatives que ajudin al desenvolupament i que no depenguin del mercat.
 • Necessitat de la unió de la comunitat educativa per tal de crear una força major. Per tal d’aconseguir això, necessitem una major difusió al barri.
 • No a la manipulació educativa que fomenta la confrontació entre mestres i alumnes.
 • Coherència en els plans d’estudi, no pot ser que cada govern canviï el pla educatiu, perquè crea conseqüències negatives en l’adaptació tant de l’alumnat com del professorat.
 • Mancança d’instituts i llars d’infants al barri. No al tancament de la Rosa dels Vents.
 • Màxima prioritat que existeixi una comunicació bona entre les diferents comsisions d’educació dels barris de Barcelona, i també amb les associacions educatives del barri per tal de poder afrontar amb major força els conflictes que puguin haver. Així doncs, necessitem difusió i mobilització.
  Aprovats a la reunió de comissió del 30 de Maig de 2011

Informació de la comissió

Contacte
educaciosantandreu@gmail.com
Pàgina web pròpia
educaciosantandreu.blogspot.com

Actes

Acta Educació 7 de novembre

Acta Educació 26 de setembre

Acta Educació 19 de setembre

Acta Educació 12 de setembre

Acta Educació 5 de setembre

Acta Educació 11 de Juliol

Acta Educació 4 de Juliol

Acta Educació 27 de juny

Acta Educació 20 de juny

Acta Educació 13 de juny de 2011

Acta Educació 6 de juny del 2011

Acta Educació 30 de Maig de 2011

3 responses to “Educació

 1. Sóc la Sara, de la comissió d’Educació demà algú va a la reunió de coordinació de comissions d’Educació a la Plaça Catalunya?
  Si és el cas, em podriem posar d’acord per anar junts/juntes?
  el meu telèfon és 629556671
  Fins demà si es que algú pot venir amb mi.
  Jo dilluns no podré estar a la reunió nostre de la comissió, estic acabant cosetes de feina que tinc pendent i dilluns 4 no podré estar.

 2. Hola gent de la comissió d’Educacio!

  Us he posat les actes que us faltaven, i alguna entrada del vostre bloc (la creada per vosaltres) en el bloc de l’assemblea, amb la categoria d’ Educació. Aviat passarem per la vostra comissió per explicar-vos com es fa i donar-vos un usuari i contrassenya per a que ho feu vosaltres mateixos.

  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s