El cas del Jorge i la Maria


megafon-indignatCatalunya Caixa, exigim resolució per al cas de Jorge Ferrer de la Hoz i María Cara Romera

La vostra crueltat no té límits. A la injustícia d’aquest cas, s’hi suma l’especial cruesa dels fets. És injust voler treure de casa seva en Jorge i la María, una parella d’ancians amb problemes de salut. D’aquí a poc, poden quedar-se al carrer, desnonats del pis que ja havien acabat de pagar fa temps. Ja fa més d’un any que viuen amb aquest neguit. I tot, per haver signat una hipoteca amb clàusules abusives i moltíssimes irregularitats, només per voler ajudar la seva filla endeutada. La María feia tot just un dia que havia sortit de la UCI.

En Jorge i la María van hipotecar casa seva per ajudar a una de les seves filles i es van hipotecar per un deute inferior al valor de taxació del seu pis. Però ara podrien quedar-se al carrer si no aconsegueixen arribar a un acord amb CX que els permeti viure a la que ha estat, des de sempre, casa seva.

En Jorge i la María viuen només amb un únic ingrés, una pensió de 700€. Catalunya Caixa només diu oferir-los un “lloguer social” per 3 o 5 anys (no ho especifiquen) de 275€. Això els suposaria quedar-se només amb 425€ per viure, és a dir, per pagar medicaments, aigua, llum, gas, telèfon, menjar, IBI, comunitat… I això, sense comptar els imprevistos que poden sorgir en qualsevol moment.

http://www.cuatro.com/las-mananas-de-cuatro/2014/julio/15-07-2014/MariaJorge-perdieron-avalar-hija_2_1828080057.html

Hem demanat solució per a aquest cas i no hi ha cap oferta. Exigim una solució que permeti viure en Jorge i la María a casa seva a canvi que CX es quedi amb el pis. Si no concedeixen l’usdefruit, exigim un lloguer social vitalici adequat a les seves possibilitats reals. Tot el que no sigui això, serà una declaració de guerra, un nou atac contra les persones i els seus mínims drets. I com a tal, lluitarem.

Notícia treta del blog del PTAC.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s