El 6 de maig, concentració davant del districte: #SomHarmonia


10295729_631294486954543_3676441988246287628_nEl proper dimarts 6 de maig anirem al Consell Plenari de l’Ajuntament de Districte de Sant Andreu.; serà a les 18:30h a la plaça Orfila.

Seguim i seguirem presionant al Sr. Blasi, el Sr. Coll i la resta d’equip de Govern de Sant Andreu. Unics responsables de l’actual situació.

Acompanyeu-nos!!!

El Districte de Sant Andreu obre les portes a la privatització de la gestió del Casal de Barri

La Federació d’Entitats Ateneu l’Harmonia es va reunir el passat 29 d’abril amb Raimond Blasi, regidor del districte de Sant Andreu, per demanar-li explicacions sobre la decisió de declarar desert el concurs per a la gestió ciutadana del Casal de Barri de Sant Andreu.

El Sr. Blasi ens va comunicar que cap de les dues propostes presentades arribaven a la puntuació mínima que fixaven les bases del concurs (70 sobre 100) i que els criteris de valoració s’havien aplicat de manera totalment objectiva. Ras i curt, el Sr. Blasi va tancar la porta a la gestió ciutadana de l’equipament.

Quan els representants de l’Harmonia van preguntar sobre el procediment que el Districte pretén endegar a partir d’ara, el Sr. Blasi, fent gala del seu habitual discurs retòric i buit de contingut, va passar de puntetes sobre el tema, sense oferir cap resposta clara. Davant la nostra insistència, va ser la senyora Laura Martínez Miragall, directora de Serveis Generals del Districte i membre de la comissió de valoració del concurs, qui va aclarir que l’equipament obrirà portes de manera immediata sota gestió de la pròpia administració i que es preveu un nou concurs públic de licitació del servei en un termini de tres mesos. D’aquesta manera, el Districte de Sant Andreu reconeix la seva intenció de privatitzar la gestió del Casal.

Ahir, el Sr. Raimond Blasi i el seu equip de govern es van treure, per fi, la cuirassa, mostrant el seu nul interès en obrir espais reals de participació comunitària, menyspreant les capacitats del teixit associatiu del poble de Sant Andreu de Palomar i reconeixent, de manera clara, la seva predisposició a privatitzar la gestió de l’equipament.

Des de la Federació d’Entitats Ateneu l’Harmonia no els hi ho permetrem, de manera que vam fer saber al Sr. Raimond Blasi quines són les iniciatives que durem a terme de manera paral·lela a partir d’aquest moment:

Primera: presentarem recurs a la decisió de declarar desert el concurs per l’adjudicació de la gestió del Casal de Barri del poble de Sant Andreu, seguint les indicacions que marca el mateix procés de concurs.

Segona: recollirem totes les proves i els testimonis que ens permetin fer paleses les irregularitats del procés, amb la intenció de desemmascarar el Sr. Blasi i al seu equip de govern. En aquests moments, la Federació ja disposa d’un bon nombre de proves, però esperarem a aconseguir-ne més. Un cop finalitzat aquest procés d’investigació els nostres advocats valoraran la possibilitat d’obrir tràmit davant de fiscalia per un pressumpte delicte de prevaricació.

Tercera: organitzarem actes i campanyes, tant al carrer com als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, amb l’objectiu de denunciar els fets i mostrar una pressió creixent sobre el Govern del Districte, el seu Regidor Sr. Raimond Blasi i per elevació sobre l’Alcalde de Barcelona Xavier Trias.

Ara, més que mai, totes i tots #SomHarmonia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s