Crònica concentració pel transport públic del 15 de gener a St. Andreu


1016735_10153669533255401_1764160_nEl passat 15 de gener una vintena d’activistes es van trobar a la plaça Orfila. Eren les 7 del vespre i responien a una nova convocatòria de lluita en defensa del transport públic a preus populars.
Poc després van baixar al vestíbul de l’estació i van precintar les màquines validadores. Durant més de 15 minuts les usuàries del metro van poder accedir al transport públic de forma gratuïta. També es van fer algunes pintades contra TMB.


Cap a dos quarts de vuit es va pujar al metro fins a l’estació de Sagrera. Un cop allà es van esperar les companyes d’Horta, que eren una vintena, les companyes del Congrés, que també eren unes vint i les de Nou Barris, que passaven de les tres-centres. Durant més de mitja hora es van precintar les màquines validadores del metro i de la renfe, fent que TMB perdés miles d’euros en pocs minuts. També es van penjar cartells i una pancarta al vestíbul de l’estació.

Un cop totes reunides, les activistes van baixar a l’estació de Sagrera-L1 i van fer una acció coordinada amb la resta de barris i pobles de Barcelona: es van aturar els dos trens que en aquell moment estaven a l’estació durant més de deu minuts. Al mateix moment, les línies 3 i 5 també restaven aturades per l’acció de les activistes en lluita pel transport públic a preus populars.

L1

Passats deu minuts es va tornar a pujar al vestíbul, es van tornar a precintar les màquines validadores del metro, (les de la renfe es van obrir soles) i durant uns deu minuts més les activistes van restar concentrades. Finalment es va desconvocar l’acció i es va tornar a convocar pel proper 22 de gener una altra tanda de #NoPaguem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s