Crònica del mercat d’intercanvi de la Festa Major


El passat  dissabte 30 de novembre va tenir lloc una nova edició del Mercat d’Intercanvi a la plaça de Can Fabra amb motiu de la Festa Major de Sant Andreu, organitzat per Trocandreu i l’assemblea indignada del barri.

30112013496

30112013495

Tot i que el dia no acompanyava gaire, una mitja dotzena de taules repletes d’objectes, idees i coneixements de tota mena varen trobar-se durant tot el matí disposades a l’intercanvi de mans i de ments. Algunes mans ja expertes en l’art de l’intercanvi i d’altres més novells, que encuriosides, s’animaven a oblidar completament el costum materialista al que ens hi trobem abocades durant el dia a dia; disposades a deixar-se emportar pel plaer de donar una segona o tercera oportunitat a allò que ja no fem servir, de canviar aquests objectes per altres que ens agradin i d’enfortir les xarxes socials compartint coneixements amb altres persones.

Paral·lelament al Mercat d’Intercanvi, l’assemblea indignada de Sant Andreu s’encarregava de preparar un dinar amb un menú que ajudava a pujar la temperatura del cos a base d’un bon brou indignat de verdures i una escudella cabrejada, acompanyada d’un got de vi, pa i un cafè, tot això per 3euros o a canvi d’algun objecte.

Després d’un matí de fred i d’intercanvi es varen col·locar les taules per dinar tothom junt a la mateixa plaça. La pluja ens va acompanyar durant la recollida.

Crònica treta del Blog del PTAC.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s