Stop Desnonaments


18112013481El passat dilluns 18 de Novembre, malgrat que s’havia aturat per la via administrativa el desnonament d’un veí del bloc del Titanic o Vores del Cinturó, es va mantenir la concentració de 10:00 a 11:00 davant l’edifici.

Hi havia veïns/veïnes del bloc, una persona de cada a.vv., gent de Santa Coloma (uns 15) que anaven a una altra concentració/desnonament a Badalona, 6o7 persones de 500×20, una persona del PTAC… Ens hem fet visibles i hem fet força soroll. Tot passat per aigua!!

Cap a les 11:00 vam anar amb metro fins les glòries i ens vam dirigir cap a l’edifici d’habitatge on hi havia la reunió amb els responsables de l’ajuntament. Vam arribar-hi una trentena.

Pancartes penjades al vidres i a esperar que es desenvolupés la reunió. Va assistir: la favb, 500×20, avv. trini, avv. tramuntana. No va poder entrar cap de les persones afectades perquè la reunió era de caire global.

18112013482A les 14:15 va finalitzar la reunió i ens van informar del que allà s’havia parlat. Els compromisos adquirits pel departament d’habitatge en referència a la totalitat dels pisos del Patronat d’habitatge son:

  • NO hi haurà ni un desallotjament més de cap família que es trobi en situació de no poder pagar. Prèviament, aquesta família haurà d’anar al patronat i explicar en quina situació es troba.
  • Es revisarà els preus dels lloguers per adaptar-los segons ingressos
  • A partir del mes de gener es baixarà el preu de tots els pisos, actualment 9,xeuros/m2 el passaran a 6,4euros/m2
  • Es crearà una comissió de seguiment ajuntament-entitats reunions bimensuals.
  • Al 2014 començaran les obres de la façana del titànic.

Caldrà seguir de prop el compliment d’aquests compromisos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s