Omplim entre tots el Rebost. 25 de maig de 2013


megafon-indignatBenvolguts i benvolgudes,
Us fem arribar la convocatòria d’una jornada que es farà el proper dia 25 de maig a la plaça de Can Fabra, de Sant Andreu, per a la recollida extraordinària d’aliments pel Rebost Solidari de Càritas Arxiprestal de Sant Andreu, per als nostres veïns més desafavorits de Sant Andreu de Palomar, La Sagrera i El Bon Pastor, que a hores d’ara ja en són més de 640 famílies!!
Serà un dia que volem que vingui a la plaça tota la gent del districte (i de fora), per gaudir de molts entreteniments i per ajudar i col·laborar amb una aportació en forma d’aliments, però també per reflexionar amb les taules de comunicació que es desenvoluparan, i en les quals gent de diverses entitats socials ens explicaran què fan en aquests moments, altres ens donaran la seva visió de les causes i efectes de la crisi i, finalment, buscarem alternatives i solucions a aquesta crisi.
Estem molt il·lusionats perquè també la resposta de persones individuals, entitats, escoles i empreses de la zona ha estat tan gran que hem hagut d’ampliar l’espai d’activitats.
Ens agradaria que fos un dia màgic de solidaritat, bon humor i esperança, sense perdre de vista l’esforç que tots hem de fer per aconseguir un món millor.
Si voleu, podeu accedir a la plana web de l’acte i veureu com es desenvoluparà, qui intervindrà i informació diversa i interessant.
Així mateix, diferents personatges populars vinculats a Sant Andreu han col·laborat en la gravació d’un vídeo d’excel·lent factura:

Una altra bona manera de col·laborar és fent difusió de la campanya, donant a conèixer aquests enllaços. Si reenvies aquest correu als teus contactes ja estaràs contribuint de manera decisiva a la campanya (recorda, amb cco).

Una abraçada.
T’hi esperem. Entre tots podem!!

Ignasi Llorenç en nom de
Formigues de Sant Pacià

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s