Les Festes de Primavera ja són aquí!


Cartell-paella29MokEnguany les Festes de Primavera que organitza l’Harmonia són el cap de setmana del 10, 11 i 12 de maig. En breu sortirà la programació de tots els actes que es faran enguany però voliem destacar-ne un parell que ens afecten directament:

El dissabte 11 de maig, a les 14:30h. hi haurà la paella popular a càrrec del Grup de Suport de les detingudes 29M. Els tiquets ja estan a la venda; només heu de localitzar a les persones que formen part del grup de suport i llestos!

El dissabte 11 de maig, a les 11h la comunitat educativa del districte muntarà una paradeta a la mostra d’entitats i farà alguns tallers; més tard, a les 16:30h es farà la cercavila de les Festes de Primavera, on la comunitat educativa de St. Andreu hi participarà amb la ja tradicional samarreta groga. La participació en ambdós actes es va decidir el passat 25 d’abril durant l’assemblea que es va fer a la tancada per l’educació pública al poble.

Diumenge 12 de maig, a les 10h del matí hi haurà una ruta històrica pel St. Andreu de 1936 de la ma de la Plataforma Fem Memòria, que reivindica la figura de l’Elissa Garcia.

Diumenge 12 demaig, a les 12h del matí hi haurà una xerrada al voltant d‘experiències compartides davant la crisi que girarà al voltant de temes com jocs infantils amb materials reciclats, el rebost solidari, el mercat d’intercanvi, la Xarxa d’Ecomomia Solidàira i la “penyora fiscal”.

Us hi esperem a totes!

2 responses to “Les Festes de Primavera ja són aquí!

  1. Gracias a todas/os los que de una forma u otra habéis colaborado con la paella. Gracias por vuestra asistencia y apoyo.
    Todos los que tengáis fotos de la comida y preparación, por favor, mandarnoslas al mail de de supor29m.santandreu@gmail.com o esperanza2406@yahoo.es. Nos gustaría poder hacer un álbum.
    Abrazos
    Esperanza

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s