#25APrenElTeuCentre


cartell tancada St Andreu + convocantsEl proper dijous 25 d’abril s’ha convocat a nivell estatal una jornada de protesta i tancaments en defensa de l’educació pública i per donar una resposta al conjunt d’amenaces a les quals s’ha vist sotmesa en els darrers temps.
Un exemple més és l’avantprojecte de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) que s’ha proposat, la qual considerem antipedagògica, mercantilitzadora, segregadora, sexista i antidemocràtica.

A Sant Andreu la comunitat educativa també s’ha sumat a la iniciativa i hi participarà amb la següent proposta:

• A les 17:30h s’iniciarà la jornada amb una convocatòria de concentració de tota la comunitat a la Plaça Orfila que serà l’inici de la tancada. Es preveu que aquest espai sigui molt concorregut i que sigui reivindicatiu i festiu i per això és molt important la màxima participació.

• Després de la concentració es farà el recorregut fins al centre educatiu de Sant Andreu on es realitzarà la tancada (INS Dr. Puigvert).

• Un cop allà es farà un taller per la canalla i tot seguit s’iniciarà l’Assembla de la comunitat educativa per planificar el calendari de les mobilitzacions.

• Després de l’assemblea hi haurà una proposta poètica a càrrec del grup Bio Lentos, sopar de carmanyola i connexió en directe amb altres zones de Barcelona on també hi haurà tancades.

Us animem a què hi participeu de la manera, que com a entitat o col·lectiu, considereu més escaient per aquesta jornada de protesta i reivindicativa.
Tots i totes juntes construïm, la lluita per una educació pública i de qualitat.

Comptem amb vosaltres!!

Mapa del centres que es tanquen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s