Debat sobre el funcionament de l’Assemblea indignada de St. Andreu


megafon-indignatEl proper dimarts farem un debat sobre el funcionament de l’assemblea. Ens plantejarem la periodicitat i la funció de l’assemblea com aglutinadora de la feina que es fa a les comissions. Hi haurà moderació i farem un torn d’expectatives personals per tal de posar-les en comú.  No es tracta de tornar a repetir debats eterns i enfonsar-nos encara més, sinó treballar els malestars per sortir d’allà amb respostes concretes, alguns canvis pràctics i petits avanços per donar continuïtat a l’assemblea indignada de Sant Andreu.

Per això us convidem a venir amb una reflexió positiva i el més sintetitzada possible sobre: què esperem de l’assemblea?; quines ganes tenim de continuar treballant en conjunt i en les comissions?; i com ens ve de gust fer-ho? (per exemple, treballar més en comissions i fer assemblea amb menys periodicitat; només reunir-nos per compartir informacions; treballar per tornar a engegar una assemblea indignada; etc.).

No tractarem temes més ideològics (coms’ha de posicionar l’assemblea davant sindicats, movilitzacions….). Anem poc a poc. Començarem per lo pràctic i ja veurem com ens ho muntem per les properes!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s