Acció simbòlica de solidaritat amb els treballadors de Telefònica en vaga de fam


El passat dimarts 20 de novembre, l’Assemblea Sant Andreu Indignat va decidir realitzar una acció simbòlica de solidaritat. L’acció anava dirigida a visibilitzar i, alhora, denunciar la situació en què es troben sis treballadors de Telefònica.

Tots sis van començar una vaga de fam el passat 5 de novembre en solidaritat amb un d’ells, en Marcos, acomiadat de manera improcedent,  per acumulació de baixes mèdiques certificades per la Seguretat Social.
Així, per denunciar que aquestes sis persones portaven 16 dies -avui ja 18- en vaga de fam, una desena de persones van voler que el poble se n’assabentés. A ambdues persianes de la botiga Movistar situada a la cèntrica Pl. Comerç, de Sant Andreu, hi van enganxar cartells explicant la vaga de fam, denunciant Telefònica i exigint-ne la readmissió, així com ampolles buides d’aigua, símbol de la vaga de fam. A les ampolles hi van enganxar missatges de solidaritat i recolzament. També es van penjar cartells i moltes més ampolles a l’arbre de davant de la botiga.
Mentre es realitzava l’acció, diverses veïnes van preguntar pel motiu d’aquesta. Les ‘solidàries indignades’ van explicar-los-hi, tot remarcant que l’any que en Marcos va ser acomiadat il·legalment, Movistar havia obtingut milions d’euros de benefici. No debades, avui al migdia romanien encara totes les ampolles i cartells enganxats.
La mateixa Assemblea convoca per a dimarts vinent, dia 27 a les 19:00, al CSO La Gordíssima per tal de realitzar una nova acció de solidaritat. Així mateix, fa una crida perquè la gent porti, cada dia, a cada botiga, una ampolla d’aigua buida tot recordant a treballadores i clients la situació de lluita en què es troben aquests sis treballadors en lluita per la nostra dignitat.
Notícia treta del web d’Endavant (OSAN).
Anuncis

4 responses to “Acció simbòlica de solidaritat amb els treballadors de Telefònica en vaga de fam

 1. occultisme nihilistic

  no, si el moviment de les assemblees (15m ke diuen alguns) esta mort. des que es va desfer la acampada tot sen va anar a norris…

  LA REVOLUCIÓ NO SERÀ TELEVISADA

  prepareu-vos per lo inevitable

 2. No sé que vols dir amb el teu comentari:el moviment no està mort i encara es diu 15M perque aquesta va ser la data del seu començament.A través de les assemblees fem feina als barris i pobles i també en diferents grups de treball forà dels barris…És un moviment global a on la solidaritat és important per seguir caminant.Per això aquests dies acompanyem com podem als companys en vaga de fam perque MARCOS SOM TOTES!!

 3. occultisme nihilistic

  vull dir que es el que diuen la tele, els mitjans, la gent que repeteix com lloros el que els hi diuen els mitjans… pero que no es la realitat ni molt menys, hem madurat, hem apres i hem millorat. inevitable es la victoria de lamor i de la vida sobre aquests que volen imposar el contrari

 4. Al final, la gent de PTAC ha decidit posposar l’acció i convocar a la fashmob del dimarts a les 17h a la Pl. Catalunya i la marxa de torxes del mateix dia a les 18h al Portal de l’Àngel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s