Suicidi per desnonaments #stopdesnonaments


Li diuen crisis però és una estafa, li diuen suicidi però
és un Genocidi financer:

Durant el dia 25 d’octubre diferents mitjans de comunicació es van fer ressó de la mort per suïcidi de José Miguel Domingo, veí de Granada, minuts abans de ser desnonat.Va ser trobat penjat al patí del seu domicili del barri granadí de La Chana a on anava una unitat policial per executar un desnonament per ordre judicial.
José Miguel tenia 54 anys i regentava un quiosc de premsa situat en el mateix domicili i a on el seu germà tenia habilitada una zona com a fruiteria.
Fins aquí la noticia que ha sortit als medis.

La PAH va convocar el dia 26 a Barcelona i a diferents poblacions aquest mateix dia i el dia següent en solidaritat amb la família de José Miguel i sota el lema:”Contra el negocidi financer i els desnonaments, processem als culpables”. A la concentració de Pl.Catalunya els companys/es de la PAH ens va explicar que la mort de José Miguel no és una excepció perque hi ha cents de suïcidis silenciats i milers que ho han intentat o ho han pensat seriosament.

La gent de la PAH ho estant vivint cada setmana a les seves reunions.Centenars de milers de vides trencades per hipoteques abusives i una legislació perversa que condena a la gent de per vida amb un deute perpetu i sense vivenda. Mestretant els responsables de la estafa, especialment bancs i el Govern, segueixen impunes atentant contra els drets fonamentals de la població.

Avui, més que mai, és important que les persones afectades pels desnonaments sàpiguen que no estan soles i que sí que es pot aturar aquesta injusticia; la gent de la PAH ho ha aconseguit en diverses ocasions i ho seguira aconseguint si la pressió social es manté.

És important que es generi una xarxa d’informació als barris i als pobles perquè tothom sàpiga que no està sol/a i que la nostra força és la seva debilitat.

Contactar amb les diferents associacions, col·lectius, assemblees, organitzacions de barris i pobles però mai quedar-se a casa amb la ràbia, la impotència i el dolor. Amb tots aquests sentiments cal sortir al carrer perquè mai més es torni a repetir un cas com el de José Miguel i tants d’altres.

SÍ QUE ES POT!!!

Extra: Video de la PAH en suport als suicidis

2 responses to “Suicidi per desnonaments #stopdesnonaments

  1. Mai més soles,companys/es!! Perque el estar juntes i unides en la lluita és la nostra força.Tenim de continuar per un món millor i per això necessitem estar vives i actives.
    Ánims i molta força!!

  2. Assassins és l’únic nom que els fa justícia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s