#BoicotMerce. Per la Mercè, prenem el carrer!


El passat dijous ens vam tornar a trobar diverses assemblees de barri i d’altres col·lectius  al bank ockupat de gràcia per tal d’acabar de tancar les propostes d’accions per la festa de la Mercè.

Convidem a totes les assemblees, col·lectius, sectors en lluita i barcelonins i barcelonines emprenyades en general a participar  de la protesta, aportant allò que els hi sembli convenient: pamflets propis, pancartes, cassoles, xiulets…

Divendres 21 a les 19h a la plaça St. Jaume: Prego alternatiu i manifestació.

Dilluns 24  a les 11h a la basílica de la mare de  deu de la Mercè: Boicot a la Missa, i missa alternativa.

De moment ha rebut el suport dels i les treballadores de Tmb, comitè de suport de l’Andreu Cabo, plataforma de Suport de Can Vies, Plataforma 0-3, els i les interines en lluita d’educació, i diverses assemblees de barri. Les companyes de feministes indignades prepararan la dinamització de la nostra missa.

Salut i Lluita, que no estem per osties!

Anuncis

3 responses to “#BoicotMerce. Per la Mercè, prenem el carrer!

 1. No estic d’acord amb boicotejar la Missa de la Mercè. Em sembla que un moviment com el nostre no ha d’atacar les celebracions religioses. Com molts membres de l’assembla sóc cristià i em faria ràbia que companys meus del barri intentéssin aturar la Missa, i segon, que celebréssin una paròdia (alternativa) al costat. Espero que no s’arribi a fer, no vull que hi hagi baralles per això.

  • Des del meu parer:
   L’atac no és contra la celebració religiosa o el cristianisme. És contra els polítics, banquers, especuladors, empresaris-explotadors i clergues d’alt rang, que hi haurà allà ficats. En són part de la corrupció i de la nostra desgràcia.
   I els militars / policia, per l’ús de la violència com a forma de resolució de conflictes i enaltiment del nacionalisme (ja que no sóc nacionalista)

   Potser no saben allò de que:
   “És més fàcil que entri un camell per l’ull d’una agulla que un ric al Regne del Cel”
   I suposo que estàs d’acord que l’ostentació de la riquesa està molt malament, així com l’Església com institució (de podrida), sobretot a les altes esferes.
   A mi m’agrada el missatge de Jesús, però no a través de les seves boques, disfresses i ambients.

   De sempre, que la lluita contra el poder eclesiàstic ha sigut des de la seva institució corrupta: Església, però no pel seu contingut: missatge de Jesús. Fan la interpretació que els afavoreix a ell i la resta de l’1%.
   “Tenemos que remar juntos en este barco, harmoniosos…”
   Com l’advocat del diable!!

   I ojo, que li tinc molt respecte a les religions. El problema són d’aquestes estructures rares.
   Altre exemple: el fanatisme musulmà. No es que la religió musulmana estigui malament… sinó els “cures”, sobretot d’alt rang

   Apa!

 2. Dubto que l’objectiu de l’acte sigui la fe o la religió company. No hi estic darrere però crec que va més enfocat a denunciar el paripé i despilfarro que ara es fa amb la Mercè mentre després ens estan matant de gana i bombardejant-nos a tort i a dret sobre que hem d’ajupir el cap i tragar. Lamento que t’hagi molestat, et ben asseguro que si l’objectiu és atacar la fe o la religió, jo soc el primer que hi estic en contra.

  Salut i respecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s