Concentració davant del Departament d’Ensenyament


El proper dimecres 29 d’agost l’Assemblea Groga (Educació) ha convocat una concentració davant del Departament d’Educació a les 12h. També convoquen una Assemblea Groga el divendres 31 d’agost a les 18h al mateix lloc.

El Grup de Treball d’Educació de l’Assemblea de St. Andreu també convoca a aquesta concentració i proposa quedar a les 11:15h a la Pl. Orfila per anar totes plegades amb metro cap allà.

Aqueasta setmana s’han enganxat cartells de les accions del 29 i el 31 d’agost a tots els centres educatius de St. Andreu i la Sagrera.

Fa poc vam rebre un correu de l’Assemblea Groga on ens demanaven si podiem fer alguna coseta des de St. Andreu per ajudar a explicar perquè els dies 12, 13 i 19 de setembre hi haurà vaga d’Ensenyament; reproduim el correu a continuació, per si alguna s’anima a fer quelcom. Més endavant ja penjarem un text amb els motius que té el personal docent per fer vaga; l’està preparant el Grup de Treball d’Educació.

Coses que poden fer els barris i les organitzacions per la vaga.
(De coses senzilles fins a coses més complexes a escollir)
-Fer fotocòpies i Penjar els cartells per entitats socials a locals i botigues, llibreries i portes de les escoles (els adjunto). Hi ha alguns (pocs) cartells impresos. Que us podria portar als barris. Si els necessiteu escriviu un correu a “Coordinadora Interzones” <interzones.docent@gmail.com>

– Fer pancartes, amb tinta i plàstic, o bé amb tela i sprais amb el següents lemes: “Defensem l’ensenyament públic. No a l’ERO a l’educació. Per aturar els acomiadaments de docents. VAGA 12, 13 i 19 de setembre. Rigau dimissió. Per penjar a les places dels barris. O prop de les sortides del metro.

– Crear “comitès de defensa de l’ensenyament públic” amb mestres pares, i tothom que vulgui. X Fer piquets informatius per repartir les octavetes als centres a partir de l’1 de setembre que els profes ja treballen; passar per les escoles i els instituts que el clima és molt relaxat.

Allí: 1) encartellar els cartells de la vaga, 2) parlar amb els profes i informar-los que hi ha vaga

-Repartir octavetes al metro a tothom que passi. (adjunto el model d’octaveta i de cartell, que encara no tenim fotocopiat. Si podeu fer fotocòpies de les octavetes perfecte.

-Si cada assemblea es pot quedar 20 o 15 txapes (col·labora econòmicament, per fer més cartells) es venen a 1 euro la xapa.”

Anuncis

3 responses to “Concentració davant del Departament d’Ensenyament

  1. si algu vol anar a encartellar ke es posi en contacte amb mi

  2. Grup de treball Educació

    GT Educació encarteló para la concentración y encartelará y organizará otras aciones de cara a la huelga. Si alguien está interesado en colaborar o asistir a nuestras reuniones, que se ponga en contacto en nuestro correo, ampaeducacio@gmail.com

  3. Aqui os dejo un video del Bingo de adjudicaciones de maestros interinos y Subtitutos de la concentación de esta mañana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s