Recollida de signatures i adhesions contra la repressió de la Vaga Social del 29M


El passat 21 de juny es va convocar una concentració sorollosa en motiu de l´audiència pública que es va fer a la seu del districte, a la Pl. Orfila.

El Grup de Suport del 29M hi vam ser, com també hi van ser altres col.lectius cadascun protestant per la forma en com els polítics del districte han decidit gestionar les nostres vides.

Una de les preguntes que es van fer, es va referir als estands de la guàrdia urbana i dels mossos d´esquadra que hi havia el dia del comerç al carrer de St. Andreu, el propassat del dissabte 2 de juny, que la cassovila del Grup de Suport del 29M ja va criticar aquell mateix dia “in situ”. La resposta a la pregunta de la CUP va ser la següent: havia estat el propi eix comercial el que havia convidat als dos cossos repressors, suposem que en senyal de reconeixement per la tasca repressiva feta durant la jornada de Vaga Social del 29M i la posterior ràtzia de detencions.

I respecte a la repressió soferta, adjuntem uns quants documents en pdf perquè si voleu, en feu còpies i els ompliu de signatures. Hi ha un pdf per recollir signatures individuals, i un pdf per recollir adhesions de col.lectius i entitats andreuenques. També hi ha el manifest que justifica la recollida d´adhesions.

Adjuntem també un parell de manifestos: el primer, es va repartir durant la cassovila del 2 de juny, i el segon es va llegir durant la manifestació antirrepressiva del dissabte 16 de juny a Barcelona.

text per a persones en pdf

text per a persones2 en pdf

text per a entitats en pdf

octaveta antirepre 2juny en pdf

manifest mani 16juny interior en pdf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s