Caixarolada i les torres Mordor


Dimarts va ser l’aniversari del moviment 15M i a les cinc de la tarda, després de tot un seguit d’accions, es va realitzar la primera acció d’ “Occupy Mordor”: Un judici popular on es va assenyalar a la banca amb la participació de diversos testimonis i persones afectades per les polítiques de la Banca Criminal; la PAH, Estafa Banca, Auditoria del Deute, la PARS, Observatori del Deute i la Globalització, etc..

L’acció es va realitzar a les ja conegudes com a “Torres de Mordor” (oficina central de La Caixa –Avinguda Diagonal) on, seguint el pla previst i ja que els Mossos d’Esquadra tampoc van rebre ordres d’evitar-ho, els protestants s’hi van quedar tota la nit.

A les vuit del matí del dimecres 16M començava de nou la “Caixarolada” permanent, i a les set de la tarda va començar la caixarolada general per anunciar l’assemblea que es duria a terme una hora més tard. Poc després de mitja nit, la policia va desallotjar l’entrada de les oficines, on van identificar a 51 persones (amenaçats amb multes entre 300 i 30.000€) i en van detenir a una que “estava sota ordre de busca i captura”. La resta de manifestants van anar a passar la nit a la Universitat Politècnica de Catalunya – UPC (que ja es trobava ocupada per estudiants).


A les vuit del matí del dijous 17M unes 200 persones tornaven a les torres a realitzar una “Caixarolada” on també van convidar al trànsit a col·laborar-hi amb el clàxon.

El divendres 18M La Caixa va amenaçar de retirar la seva publicitat de tots aquells mitjans de comunicació que vulguin descriure aquestes notícies. Les xarxes socials d’Internet han d’exercir la seva millor funció: difusió d’informació.

Dissabte 19M els cotxes segueixen fent sonar el clàxon i la caixarolada no para. Joan Maria Piqué, el cap de premsa de la Generalitat d’Artur Mas, descriu als manifestants com a “fills de puta” i “anticatalanistes” a la seva xarxa social.

Diumenge 20M els manifestants segueixen ocupant Mordor, fent soroll i assemblees després de 6 dies seguits. Pràcticament tots els cotxes segueixen col·laborant amb els seus clàxons.
Dilluns 21M només hi ha un tema de debat: la reunió anual del consell d’administració de La Caixa que es realitza dimarts 22M a les torres de Mordor.

Anuncis

One response to “Caixarolada i les torres Mordor

  1. Veure com el diumenge, plovent, la gent amb paraigües, com si res, aguantant i demostrant el que ja n’està canssada de que els robin els corruptes que hi ha als bancs, govern i empreses. No se senyors corruptes, jo de vostès afluixaria una mica perquè la gent comença a estar-ne bastant fins els pebrots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s