Entrega de Firmes contra les Retallades de TMB al districte de St. Andreu


Tot i que al passat plenari vam decidir no participar com assemblea al ple, gent del poble que ho va fer, va entregar al regidor del Districte, Raimond Blasi, 3020 firmes contra la retallada al nostre poble de diferents línies d’autobús; que hem cregut convenient compartir amb vosaltres. Des de l’avv de Sant Andreu ens envien algunes fotos de l’acte i l’escrit que acompanya les signatures:

En els darrers mesos una de les paraules més utilitzades a casa nostra deu haver estat: RETALLADES. Els serveis de transport públic tampoc se n’han escapat. Particularment a casa nostra les retallades en transport públic han estat força dures, les tisores han anat i tornat diverses vegades.

Primer es van perdre els autobusos B20 i B22 de Tusgsal (empresa que gestiona els autobusos de Sta Coloma, Badalona, etc), i dies més tard  va desaparèixer el 35, de TMB. A més el bus de barri 126, també ha sofert la passada de les tisores.

Diferents AAVV del districte: La Sagrera, Bon Pastor, St Andreu de Palomar, St Andreu Nord-Tramuntana, Trinitat Vella, Baró de Viver, Meridiano zero; amb el suport de les AAVV de Oliveres i de Singuerlin de Sta Coloma, i el suport de la Plataforma pel Transport Públic (PTP), estem decidides a no perdre l’empenta. La connexió dels barris, de les ciutats, dels veïns s’ha de restaurar. Cal que es trobi la manera de restituir les línies que han desaparegut. Cal que els municipis prenguin partit, que es posin del costat dels ciutadans.

Al mes de febrer es va organitzar una reunió amb representants de TMB a la seu del Districte a la plaça Orfila. En ella, les entitats veïnals vam presentar diferents alternatives a aquestes retallades. TMB es va comprometre a estudiar i proposar als veïns una nova reunió per respondre a les demandes formulades. Fa tres mesos d’aquella data, i TMB encara no ha respirat. Potser és que les retallades han afectat als seus telèfons.

Avui portem 3020 signatures al Districte. Volem demostrar que no estem sols, que hi ha molta gent que ens acompanya, que està descontenta i que reclama solucions. Esperem que el Districte entengui que les coses no poden quedar així i que cal tornar a seure amb TMB i reparar, tornar a cosir el que unes tisores van tallar.

Font: http://www.avvsantandreu.cat/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s