Previsió meteorològica per les mobilitzacions 12M15M


Atenció! Us passem el detall de la previsió meteorològica per als propers dies de mobilitzacions 12M15M. Preneu-ne nota!!!!

DIVENDRES 11
Cel ras per a la tarda/nit, durant la celebració de les primeres assemblees. No hi haurà risc de pluja, amb temperatures que poden arribar fins als 26ºC, essent la mínima d’uns 18ºC. 

DISSABTE 12
A partir de migdia, pocs núvols taparan el sol, que ens socarrimarà. S’arribarà a temperatures d’entre 25 i 28ºC amb 9 d’índex UV, així que CALDRÀ DUR AIGUA A LES MARXES i, a poder ser, para-sols/paraigües.

La primera nit d’acampada serà càlida. La temperatura mínima serà d’uns 16ºC, amb cel ennuvolat, però amb només un 10% de possibilitats de pluja, o sigui, cap problema.

DIUMENGE 13
El dia s’aixecarà una mica ennuvolat, però no evitarà que es vegi el sol. Les mateixes possibilitats de pluja que durant la matinada. Les màximes si baixaran, es quedaran en 22ºC segons AEMET i els 27ºC segons METEOCAT, amb 8 d’índex UV. Idèntiques previsions per a la tarda.

DILLUNS 14
Cels totalment ennuvolats, però amb baixes possibilitats de pluja (20%). La temperatura durant la matinada es mourà a l’entorn dels 15-16ºC, i durant el dia s’arribarà com a màxim als 24ºC. 8 d’índex UV. Ens posarem morenets! XD

DIMARTS 15: Dia d’accions
Cels ennuvolats, però més clars que el dilluns. Mateixes opcions de pluges i temperatura mínima, però la màxima serà lleugerament superior.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s