La concentració solidària acovardeix Raimond Blasi


El passat dimarts 8 de maig, coincidint amb el plenari al disitricte de Sant Andreu, el Grup de Suport de l’Assemblea Sant Andreu Indignat va convocar una concentració sorollosa. Aquesta concentració era per denunciar que la Laura roman a la presó -els tres empresonats des del 29M havien sortit al carrer el divendres 4- i que segueixen oberts els casos repressius contra diferents veïns andreuencs.

Malgrat que la concentració era degut al plenari, aquesta no va voler en cap moment entrar dins la seu del districte. Aquesta decisió venia marcada per la “inutilitat” de participar de la seva “farsa democràtica”, quan el passat 19 d’abril es van demanar responsabilitats al regidor Raimond Blasi (CiU) en el marc de l’Audiència Pública. La no resposta per part del regidor, així com la falta de respecte cap a les demanes populars, va fer que el Grup de Suport es ratifiqués en fer accions que portin la veu “al carrer, a la plaça, a la gent que és com nosaltres”.

D’aquí que des de 2/4 de 7 de la tarda, es concentressin diverses persones que van repartir 500 octavetes entre les vianants i usuàries del metro. Dues pancartes, una mostrant la solidaritat amb totes les encausades pel 29M i una altra específicament exigint la llibertat de la Laura, presidien la Plaça Orfila. Des de 3/4 de 7 i fins les 7 de la tard, hora d’inici del plenari, una vintena de persones van fer ressonar xiulets i cassoles. En acabat, un membre del Grup de Suport va explicar, micròfon en mà, el sentit de l’acció: denúncia de la repressió, de les retallades antisocials, del sistema capitalista i de llurs gestors, “els que estan allà dins i diuen ser els nostres representants”.

A les 8, com cada dimarts, va començar l’assemblea Sant Andreu Indignat. A 1/4 de 10 de la nit, els representants dels partits polítics van sortir del districte, amb en Blasi al capdvant. En aquell moment, l’Assemblea es va aturar un moment i la quarantena de persones que la conformaven es van aixecar amb xiulets, cassoles i papers de denúncia

Blasi, acovardit, va entrar directe cap a la seu, per no veure com la gent mostrava ferma cartells que deien “Laura llibertat!”, “Stop bales de goma”, “Blasi culpable”, “Prou repressió!”, “Blasi: persona non grata” i “Llibretat presos 29M”.Després d’uns 5 minuts de crits i lemes contra la repressió i per la solidaritat, l’Assemblea va prosseguir el seu curs normal.

Notícia treta del web d´Endavant-OSAN: http://www.endavant.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1487&Itemid=33

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s