Llibertat per l’Isma, El Dani i el Javi: Abraçades després de 35 dies de presó


Divendres l’Isma, el Dani i el Javi van abandonar la presó. L’Audiència de Barcelona va ordenar el seu alliberament sense fiança al considerar que la mida de presó que havia acordat la jutgessa de instrucció era “un instrument innecessari” per garantir que no es produís la seva fuga o no tornessin a delinquir.

Aquesta decisió de la Audiència de Barcelona és la resposta favorable al recurs dels advocats que havien sol·licitat la seva posta en llibertat. En la resolució els magistrats prohibeixin als “imputats” “participar en manifestacions públiques i reunions reivindicatives (“com assemblees al carrer”) en “qualsevol ciutat o poble de Catalunya” durant el temps que duri l’instrucció del cas.

Encara resta a la presó la Laura, secretaria general del sindicat CGT. A la Laura se li ha imputat el haver cremat uns cartons davant la Borsa i els tres estudiants han passat 35 dies a la presó per participar en piquets i talls de trafic. En tot cas, si tot això és pot  provar, tant la Laura com el Dani ,el Javi i l’Isma haurien de pagar una multa però mai estar privats de la seva llibertat perquè aquests fets son delicte de possible multa però no de privació de llibertat.

Aquest és un fet més de la doble lectura que té la llei depenent del jutge o jutgessa que l’apliqui.

Sigui com sigui: BENVIGUTS A CASA ISMA, DANI I JAVI.

LAURA NO T’OBLIDEM. ÀNIM I FORÇA!

Anuncis

One response to “Llibertat per l’Isma, El Dani i el Javi: Abraçades després de 35 dies de presó

  1. Que bé que ja esteu a casa i que malament totes les injusticies que estem patint.Encara queda la posada en llibertat de la Laura:Ánim i força que entre totes farem un món més just!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s