Impunitat judicial sobre els fets del 27M! Concentració el dia 7 a les 19.30 a Plaça Catalunya (llegir al final)


“Tot el que va passar aquell dia a plaça de Catalunya el 27M va ser proporcionat i correcte”. Aquest és el resum en poques paraules de l’auto de sobreseïment provisional que ha dictat el jutjat d’instrucció 4 de Barcelona sobre la cadena de comandaments que van participar el dia de “neteja de plaça catalunya”.

Durant el desallotjament de Plaça Catalunya el 27 de maig passat moltes persones van ser agredides per part dels antiavalots dels mossos d’esquadra. Per aquest fet, 57 persones van presentar una querella col.lectiva per depurar responsabilitats d’una acció que ha estat condemnada nacional i internacional, i de la qual s’han fet diversos informes destacant-ne la seva desproporció, manca de planificació i mala execució, per no parlar de les diferents vulneracions de drets universals que va haver-hi: retenció il·legal, vulneració del dret de reunió, manca de la identificació reglamentaria, apropiació indeguda, danys als bens materials, danys a les persones, incompliments dels protocols d actuació etc.

El Jutge Josep Maria Miquel Porres, ha rebut la querella i ha citat a declarar només als imputats: Manel Prat, director dels Mossos d’Esquadra, Assumpta Escarp ex-tinent d’alcalde de BCN i la resta de la cadena de comandament durant els fets. Ha arxivat la querella perquè segons ell, l’ús de la força va ser “raonablement proporcionada”. D’aquesta manera, no ha accedit a les proves que es van presentar perquè “no se li obrien”, tampoc ha atès els requeriments dels nostres advocats en la sol·licitud de proves, i sobretot, no ha escoltat en cap moment les declaracions de les víctimes.

No podem permetre que la justícia funcioni amb dues vares de mesurar, que no ens permetin als ciutadans i ciutadanes utilitzar el nostre dret a un judici just, ja siguem part acusada o acusadora.

FAREM UNA CONCENTRACIÓ EL PRÒXIM DIMECRES 7 DE MARÇ A LES 19,30 A LA PLAÇA CATALUNYA PER TAL DE CELEBRAR EL FUNERAL DE LA MORT DE LA JUSTICIA VESTITS DE NEGRE I AMB ESPELMES.
ARA TOTES SOM NECESSARIS PERQUÈ SI ENS TOQUEN A UNA ENS TOQUEM A TOTES!!!

LINKS
som27m.worpress.com/manifest/
som27m.worpress.com/signatures
ADHESIÓ
som27m.worpress.com/contribuirSOSTENIBILITAT
MÉS INFORMACIÓ / FONTS / REFERÈNCIES
http://directa.cat/noticia/sobtat-arxiu-investigacio-sobre-les-carregues-dels-mossos-27-maig-placa-catalunya
http://directa.cat/noticia/moviment-15-m-alerta-que-larxiu-judicial-dels-fets-placa-catalunya-reforcara-impunitat-polic

Anuncis

2 responses to “Impunitat judicial sobre els fets del 27M! Concentració el dia 7 a les 19.30 a Plaça Catalunya (llegir al final)

 1. “…..Tot el que va passar va ser proporcionat…”
  Que un jutge digui això ja és prou indignat i vergonyos.
  Demostrem el nostre rebuig!!
  Si ens toquem a una ens toquem a totes!!

 2. Que esperar de un sistema totalment corrupte. El mateix sistema que ha fet que sactues com es va actuar el 27m, es el mateix sistema que ara fa de jutge. Per descomptat no tiraran pedres a la seva propia taulada. Si jugues al joc dun altre, laltra posara les normes i traves per a que sigui ell qui guanyi.

  El que cal es un canvi molt mes profund. Jo ja no tinc credibilitat en aquesta gran mentida en que vivim on davant la evidencia sens imposa la mentida, on tot i les quantiosas i indiscutibles proves que incriminaven a Camps ara sel declara inocent. On sota cap prova ni rao simpossibilita a Garzon per intentar fer la seva feina.

  Revolució o Submissió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s