Salvem el Casc Antic


“No hi ha diners pels barracons de l’escola de la Maquinista i Can Fabra però si 21m d’euros per un pla innecessari de renovació urbanística que afectarà a les cases de molts veïns”.

El pla ha estat definit i amb intenció de ésser aplicat sense consultar ni tan sols a la gent afectada, i sense informar de manera concisa individualment a les persones que seran directament afectades per aquest. La única comunicació han estat cartells pel carrer on si te n’adonaves i sabies que t’afectava bé, i sinó, també.

Amb tot això des de l’Assemblea de Sant Andreu volem denunciar aquesta injustícia sobre la que ja fa molt que es treballava i sobre la que s’han aconseguit moltes victòries: com que s’han reduït de les cases afectades des de les 300 inicials a 60.

Tot i així segueix essent un pla injust i innecessari, aplicat des de dalt sense tenir en compte les necessitats de la gent que realment viu allí. Per això, perquè si ens toquen a una ens toquen a totes, donem i donarem tot el nostre suport per a que totes juntes salvem el casc antic!!!

Anuncis

One response to “Salvem el Casc Antic

  1. Esto es la pura verdad. Yo me enteré, porque una chica de BTV estaba grabando las casitas. Me acerqué a ella i le pregunté porqué estaba grabando y me cotestó: ” Señora,esque no sabe que estas casas las van a tirar”. Ya os podéis imaginar como me quedé.
    Además de no informar a ningun vecino, lo hicieron en visperas de navidad que todo queda paralizado y no sabes adonde acudir para que te den más información.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s