Dues “cafetes” a la Gordi i de moment i bé, força bé.


Abans de la Festa Major ’11 es va començar a pensar que es podria fer algun caleró per a materials i infraestructura de l’Assemblea Indignada de StAP obrint ‘cafetes’ els divendres al C.S.O. La Gordíssima.
Es va anar parlant amb uns i altres, l’Assemblea ho va recolzar i ja només quedava obrir i passar-ho bé.

A la primera vam estar amb l’ai al cor fins a quarts de deu que va començar a arribar gent, a tastar les tapes, a adonar-se que eren boníssimes i a anar repetint, tot escoltant, i veient en una pantalla, grups i música dels anys ’60 i ’70. A l’hora de plegar cap problema pels veïns. Molt bé.

A la segona ja no es va patir. Aviat van anar arribant companyes i companys i van anar liquidant l’assortit de tapes, les birres i el vi del Priorat, fins i tot un es va portar el porró de casa. Bon ambient, fum al carrer mentre hi va haver una menuda amb la seva mare, música i …fins a divendres que ve.

Se’n obriran dues més, mirant de canviar els vídeos, intentant que algun grup actuï en directe, oferint porrons i fent noves tapes. I si qui no ha vingut a les dues primeres s’hi acosta ja serà per a plantejar-se anar-ne obrint més. Una bona manera de divertir-se, de sopar per quatre rals i de recaptar ‘capital’ per a enganxines, cartells, cadires… I, vinga! CANYA!!!

Divendres 27 de gener i divendres 03 de febrer, de 19h a 24h al CSO La Gordíssima (Pons i Gallarza 10).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s