Repressió sense escrúpols


Al nostre barri ens multen per penjar cartells, sense veure’ns, i a espais privats (no públics).

Tot i que podríem seguir parlant del tema i si ens anem cap a fora tindríem encara per a moltíssim més (com que recentment s’ha aprovat que la policia britànica podrà fer servir armes de foc en disturbis), aquí ens centrarem en dos temes.

Primer anirem fins a Girona, des d’on fa pocs dies, ens arriba la inversemblant però per desgràcia real notícia de la policia carregant a la universitat, senyores i senyors. A una universitat, sempre havia sentit a dir que hi havia dos llocs sagrats, les esglésies i les universitats. No se a vostès, però a mi això em provoca curt-circuits al cervell, però deixem els meus conflictes ètics personals i tornem al tema.

L’acte delictiu allí comès era expressar un desacord amb les polítiques internes que s’estaven aplicant sobre la educació dels estudiants, en el dia del 20è aniversari de la universitat. El motiu que al·leguen és que ho feien pel seu bé (agredint-los sense donar lloc a cap diàleg, que considerats), perquè hi havia un mur de 3m per on podien caure i fer-se mal.

+ info: http://palomitasenlosojos.com/2011/12/17/generacion-en-salto-al-vacio-la-policia-carga-en-la-universidad-de-girona/

I ara anem una mica més lluny, però es que la magnitud de la tragèdia ho fa necessari.

Deixaré que el vídeo parli per si sol, si us plau, avís a les persones sensibles, és un vídeo molt violent i cru. No visualitzar-lo, més avall provarem d’explicar el tema.

Egipte, referent i llavor del moviment de indignació col·lectiva que molts ciutadans estem portant endavant. Plaça Tahrir, han derrocat al líder polític i estan en camí d’establir un nou govern. Però en aquest cas, han estat ells qui ens han pres com a referents a nosaltres, per no seguir el nostre exemple. No deixar que siguin els militars qui prenguin el poder, sinó la gent.

La resposta tant militar com dels cossos de repressió és… no tinc paraules per descriure-ho. Assassinats, violència brutal matant a gent en públic, no essent suficient el retenir-los, sinó colpejant-los violentament fins a la mort. Fins i tot armes de foc. Diguem-ho pel seu nom: Una inhumana massacre.

Anuncis

One response to “Repressió sense escrúpols

  1. Moltes gràcies por tota aquesta feinada de informació.Em sembla molt bo com ens feu veure que la repressió és a tot arreu.Ací ara está començant a ser més forta i…ja veure m la “que nos espera” amb el nou govern.El Felip Puig ja ha dit que s acabat “els bons temps”…Suposo que és refereix als nostres drets de poder expresar-nos al carrer sense la por …A mí em fa rabia i vergonya a la vegada però no hem de perdre la calma perque el que volen és aixó provocar perque la violencia tingui justificació…
    FORA POLICIA …FORA…Com deien en una manifestació aquest estiu:IROS A DESCANSAR QUE YA VIGILAMOS NOSOTRAS!!!! I a seguir demostrant la nostra solidaritat perque totes som una..
    Que el nou any ens porti la força necessaria per seguir lluitant per un mó millor.
    Mariajosé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s