Dades indingants dels “tecnòcrates” a Grècia i BCE


  • Un dels exdirectius de Goldman Sachs, Mario Draghi, ara és el director del Banc Central Europeu. I què n’han fet de Jean Claude Trichet… algú ho sap?
  • Un altre, directiu que porta 6 anys a la Goldman Sachs i encara està en plantilla ara és el president d’Itàlia, sí sí, el “tecnòcrata” Mario Monti.

Click a Read more per llegir-ne més.

Desgraciadament encara m’arriba cada dia a casa La Vanguardia. Tot i així l’aprofito per llegir sobre què ens volen colar avui. A vegades se’ls escapa alguna informació interessant.

L’article en qüestió, breu (1/4 de pàgina), es titula “La sombra de Goldman Sachs se proyecta sobre el BCE e Italia” publicat el 12/11/11 (avui).

I vet aquí que només pujar Mario Monti al govern italià (algú sap qui i com l”han pujat?), el diferencial de deute ha baixat 54 punts situant-se als 456. Goldman Sachs ha dit que aquest baixarà fins els 350. Que no us ho creieu? Doncs penseu, amb qui té el deute Itàlia, Grècia, Espanya, Europa,…? És lògic que Goldman Sachs renunciï a la seva part de deute a cobrar (de moment). Ja que ara prenen el control econòmic total de la situació.

I alguns de vosaltres encara creieu la frase dels bancs i economistes, que hem viscut per sobre de les nostres necessitats? Que no és possible de sostenir l’estat del benestar?
Us ho recordo: No és crisi, és capitalisme.
En altres paraules, No és crisi, és una estafa

Més informació:

Anuncis

One response to “Dades indingants dels “tecnòcrates” a Grècia i BCE

  1. Una precisió, en Monti presideix el govern italià, encarregat de satisfer la voluntat dels mercats, però no és el president d’Itàlia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s