Petites passes per continuar avançant.


Com ja sabeu durant el que resta de 2011 a l’ Hospital de La  Vall d’ Hebron per ajustar pressupostos davant les retallades que ve imposant la Generalitat, els gestors van decidir aturar l’activitat assistencial i que aquesta fos l’equivalent a un diumenge (es a dir urgències, proves directament associades a urgències i servei a l’hospitalització).

En principi aquests dies eren el passat 21 d’octubre i els propers 31 d’octubre i tota la setmana dels ponts de desembre.

Doncs be, desprès de la concentració massiva del passat divendres 21 d’ Octubre i per decisió  de l’ assemblea , es va aconseguir concretar una reunió pel dilluns 24 on eren presents el gerent de la Vall d’ Hebron, membres del Comitè d’ Empresa, representants de varies assemblees de Barris Indignats i varies associacions de veïns de l’àrea Muntanya a qui majoritàriament afecta aquest tancament.

 Fruit d’aquesta reunió varem arrencar el compromís de que els treballadors poguessin gaudir els dies graciables quan el personal ho demanes i no quan l’empresa ho digues. Aquesta mesura podrà garantir part de l’assistència sanitària  per als dies que l’empresa volia que fossin com diumenges i l’usuari serà atès com a mínim en condicions dignes.

Ara hem de restar atents a que això es compleixi i es per això que us convoquem a la concentració el proper dilluns 31 a les 11.30h escales de l’hospital.

 Aquesta acció es molt important per continuar amb la lluita contra les retallades dons encara que sigui una petita victòria dona moltes forces per continuar avançant.

Fem públic el document de compromís.

Salut !!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s