Concentració a l’Hospital de la Vall d’Hebron


Concentració dilluns 24 d´octubre a les 18h a les escales d´entrada de l´edifici principal de l’Hospital de la Vall d’Hebron per a que cada assemblea de barri i poble de Barcelona, d´usuàries i treballadores aporti una portaveu per la reunió que es farà amb el gerent de l’Hospital a les 19h.
Més informació aquí .

La gerència dels hospitals de la Vall d´Hebron imposa a treballadores i usuàries el tancament de Consultes externes i Quirófans per tal de reduir el dèficit econòmic. Aquest tancament que será de cins dies durant el 2011, començarà el dia 21 d´octubre.

Aquest tancament no està justificat, no ha estat consultat ni consensuat amb les usuàries ni amb les treballadores, propietaris de la institució de salut en quan a servei públic que és i que està al servei de la ciutadania. Aquest tancament  no resol el dèficit econòmic del la Vall d´Hebrón. Aquest tancament és contrari  al dret a la salut i allargarà encara més les llistes d´espera.

Nosaltres, treballadores i usuàries de la Sanitat Pública tenim la convicció de que cal augmentar i no reduir el pressupost per la sanitat, que a Catalunya és només del 4,4% del porcentatge del PIB, front el 7% de la UE.

I, tenim la convicció de que per afavorir l´estat de salut de la població catalana cal augmentar els impostos de les rendes més altes, reduir el frau fiscal, reduir la evasió fiscal, així con reestructurar tot el sistema sanitari. Justament tot el contrari del que fa el govern de la Generalitat.

En defensa de la Sanitat pública i de Qualitat!
Ni acomiadaments, ni tetallades salarials, ni retallades en els serveis!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s