Agraïments.


Des de la Comissió de Salut de Sant Andreu volem agrair el recolzament rebut per part de les assemblees del barris de Bon Pastor, Ciutat Meridiana i Nou Barris així com de totes les veïnes i veïns de Sant Andreu que amb la seva participació van fer possible el 21 de setembre que el lliurament de signatures a favor de la reobertura dels Cap’s tancats a les nits a la zona Muntanya fou un èxit.

No volem deixar de banda a l’assemblea de Sant Andreu que en tot moment ha donat suport a totes les propostes que la Comissió de Salut ha portat a l’assemblea per aturar les retallades sanitàries.

Volem fer-vos saber que l’acte de l’altra dia es molt important ja que va mes enllà del lliurament de signatures dons forma part d’un conjunt d’accions que volem portar a terme coordinant-nos amb d’altres barris del nostre voltant. El següent acte que s’està treballant es per recolzar l’ Hospital de la Vall d’ Hebron que es el nostre hospital de referència i que esta patint molt de prop les conseqüències de les retallades.

Continuant amb les lluites per aturar les retallades resteu atents a les properes ocupacions als Cap’s de Barcelona (Via Barcino 23S) i a una jornada d’ocupació massiva la nit 29S que un grup de treballadors de Sant Pau i d’ indignats de les assemblees dels voltants volen portar a terme.

Salut i forces per continuar amb la lluita.

Mes a informació.

http://www.btvnoticies.cat/2011/09/21/un-centenar-de-veins-es-manifesten-contra-les-retallades-sanitaries/

http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20110921/54220045545/700-personas-se-manifiestan-contra-los-recortes-sanitarios-en-cinco-protestas.html

Anuncis

One response to “Agraïments.

  1. Amb la salut no és juga:ÁNIM COMPANYS/ES TOTS JUNTS PODEM!!!
    Mariajosé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s