Convocatòria Stop Desnonaments


La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la PAH, convoca una trobada per coordinar la campanya ‘Stop Desnonaments’

Dissabte dia 3 de Setembre a les 11:00h a la Federació d’Associacions de Veíns de Barcelona (c/ Obradors, 6-10, baixos).

En els darrers mesos, i sobretot des del naixement del moviment del 15M, les mobilitzacions per aturar els desnonaments a famílies hipotecades ha crescut a tot el país. Aquesta és una bona notícia que ha permès que moltes famílies hagin pogut recolzar-se en la solidaritat dels seus veïns/es per tal de poder mantenir el seu habitatge, alhora que ha permès denunciar una llei hipotecaria injusta i exigir a les administracions la dació en pagament com una mesura de mínims davant de l’emergència habitacional que es troba el país degut a la crisis.

Durant el mes de setembre es reiniciaran els llançaments per execució i cal estar preparats pels reptes que això suposa. Cal tenir en compte que el creixement de l’oposició ciutadana als desnonaments ha vingut acompanyat d’un refinament de la estratègia per fer-los efectius, com per exemple fixar dates obertes pels desnonaments, o senzillament, com s’ha vist recentment, utilitzant de forma desproporcionada l’ús de la força policial. Abans de que comenci l’activitat frenética, creiem que ara és un bon moment per fer una reunió entre la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i les diferents assemblees de barri de Barcelona que treballen o volen treballar aquest tema.

Per tal de fer front a aquests reptes i fer que el moviment creixi i es consolidi, creiem que és indispensable coordinar-nos entre les assemblees dels diferents barris i la PAH. La PAH fa gairebé tres anys que treballa amb persones afectades i ens agradaria poder compartir el coneixement i metodologia que hem adquirit durant la nostra trajectòria, així com també escoltar els vostres suggeriments i idees.

Us adjuntem un article on trobareu recollida part d’aquesta experiència, esperant que sigui útil de cara a la preparació de la reunió.  El podeu trobar aquí: Com s´atura un desnonament?

Per tot plegat us proposem trobar-nos el proper dissabte dia 3 de Setembre a les 11:00h a la Federació d’Associacions de Veíns de Barcelona (c/ Obradors, 6-10, baixos).

També assistiran membres de la FAVB, ja que la Federació ha posat en marxa un servei de suport per evitar desnonaments amb el que venim treballant en els darrers mesos amb molts bons resultats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s