Jornades per l’autoorganització


Utilitzem el bloc per donar-vos a conèixer les jornades que es realitzaran el pròxim 6 i 7 d’agost orientades a la formació en l’autoorganització. Us passem l’informació que hem rebut directament des de la llista de distribució de la cooperativa integral 17-S, i el calendari d’activitats de les jornades.

Desde l’assemblea de Sant Andreu us animem a participar, i si us ve de gust, contacteu amb la comissió de comunicació a la tornada per explicar-nos les vostra experiència.

Del moviment del 15-M a l’autogestió generalitzada

En aquestes jornades volem compartir propostes i generar debat sobre unes quantes línies d’acció que comparteixen la filosofia de l’autoorganització i l’autogestió com estratègies de transformació de la societat.
Les assemblees populars sorgides arrel del 15-M com a referent d’aquest procés d’autoorganització poden ser una peça angular d’aquestes propostes autogestionàries, sempre i quan, sapiguem entre tots i totes aprofitar el seu potencial.

L’emplaçament de la trobada serà l’antiga colonia industrial de Ca l’afou, a Vallbona d’Anoia, que recentment ha estat col•lectivitzada per la Cooperativa integral Catalana, i que pot significar un abans i un després en l’experiència de l’autogestió com estratègia de lluita i de vida.

* per tenir una referència de participació agraïrem si veniu que confirmeu assistència a campaments@cooperativaintegral.cat

Programa

Dissabte 6 d’agost

Dissabte al matí

12.00 Ca l’afou com espai estratègic pels moviments socials – Text de referència

Dissabte a la tarda

17.00 Els intercanvis i les monedes socials en el moviment del 15-M – Text de referencia
Davant de les retallades, sistema de salut cooperatiu – Text de referencia (Actes del grup de salut de la CIC, cal registrar-se )

20.00 Una nova constitució des de baix com a proposta estratègica per l’autoorganització popular – Textos i enllaços de referència [1] [2]  [3]

A la nit, musiqueta amb l’estrena de l’ecobar de l’ecolonia.

Diumenge 7 d’agost

Diumenge al matí

11.00 Cap el medi rural: Recuperem la terra, repoblem el camp – Text i enllaços de referencia [1] [2]
Sortim de la banca privada, cap a una cooperativa de crèdit sense interessos

Diumenge tarda

16.00 Models d’autoorganització i coordinació de les assemblees populars –  Textos de referència

19.00 Interaccions entre el moviment 15-M i la cooperativa integral catalana  – Text de referencia

– Trobada d’assemblees de l’Anoia.
COM ARRIBAR A Ca l’afou
Ca l’afou està tocant a Vallbona d’anoia, (a Vallbona a banda de en cotxe hi podeu arribar amb els ferrocarrils de la Generalitat que connecten Barcelona amb Igualada)
Una vegada allà, seguiu les instal•lacions cap a les escoles i el polígon la Plana i seguiu just fins quan ja estigueu a tocar del polígon la plana. Hi ha un camí de terra que baixa bastant empinat, el preneu recte fins després de creuar el riu…on us trobareu amb Ca l’afou.

QUEDAR-SE A DORMIR
Si et vols quedar a dormir pots fer-ho, ja sigui venint el dia abans al vespre o el mateix dia pel matí.
Procura portar tenda de campanya, màrfaga i sac de dormir. Si no pots portar tenda no passa res, doncs hi ha espais coberts per dormir també.

CAMPAMENTS INDEFINITS DE LA CIC A CA L’AFOU.
La trobada està organitzada pels campaments indefinits de la CIC d’aquest estiu, pot venir tothom que vulgui i aprofitar per quedar-te els dies que vulguin participant temporalment d’un projecte de vida i autogestió comunitaria fora del capitalisme. En els campaments pots implicar-te en treball comunitari per la rehabilitació de la finca, en les tasques del dia a dia i en les activitats d’autoorganització de la Cooperativa Integral Catalana.

Més informació:
Campaments@cooperativaintegral.cat
Tf:  658740677
web http://cooperativa.ecoxarxes.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s