Tot el que sempre has volgut saber i que ells mai t’explicaran (II)


Suggerències per a la transformació social

(Traducció lliure) 1:52:15

1- Exposa el frau bancari dels grans bancs. És el moment de boicotejar aquestes institucions.

Si tens un compte bancari o una tarjeta de crèdit en qualsevol d’ells, mou els teus diners a un altre (Banca ètica per exemple).

Si tens una hipoteca, refinancia-la amb un altre banc. Si tens accions, ven-les. Si treballes amb ells, renúncia. Aquest és el gest d’expresar el teu despreci amb els veritables poders que hi ha darrera del càrtel bancari mundial dels beneficis. (Reserva Federal EE.UU. Banc Mundial, FMI).

I crea consciència del frau del sistema financer.

2- Boicoteja les cadenes de televisió. Apaga les notícies i busca dintre la gran cantitat d’agències de notícies independents que afloren a internet, la teva informació.

TV1, TV2, TV3, Canal33, La Cuatro, La Sexta, Telecinco… i totes les altres presenten les notícies pre-filtrades, per mantenir l’status quo.

Amb 4 corporacions, que poseeixen tots els Mass Media, l’informació objectiva és impossible.

Aquesta és la veritable bellesa d’internet, el flux d’informació lliure que els fa perdre’n el control. Hem de protegir Internet (Llei Sinde i d’altres per controlar-ne els continguts i els accessos).

3- No permetis mai, que tu, la teva família o qualsevol que coneixis, mai s’uneixin als mititars.

Boicotejar els exèrcits. Són una institució obsoleta, usada única i exclusivament per mantenir un establiment que ha deixat de ser rellevant. (el poder del capital). Els soldats de l’ONU i altres, treballen per corporacions, no per la gent.

La propaganda ens força a creure que la guerra és natural i que els militars són una institució honorable…

4- Deixa de recolzar a les companyies energètiques. Boicoteja-les.

Si vius en una casa, surt del suministrament, investiga totes les formes possibles per fer casa teva sostenible amb energia neta, solar, heòlica y d’altres renovables. Ara són realitats de consum assequibles, considerant que els preus de les energies tradicionals no acabaran mai de pujar. A llarg plaç serà una inversió barata.

Si tens cotxe, que sigui petit i considera alguna de les moltes tecnologies com automòbils híbrids, elèctrics o aquells que funcionin amb qualsevol energia menys amb la procedent del petroli.

5- Rebutja l’actual sistema polític.

L’il·lusió de la democràcia és un insult a la nostra intel·ligència. En l’actual Sistema Monetari tal cosa no existeix, i no ha existit.

Tenim dos partits polítics, propietat del mateix grup de lobbys corporatius, que són posats als seus llocs per les corporacions amb una popularitat projectada artificialment pels seus mitjans de Desinformació.

___

I per acabar uneix-te al moviment. Hem de mobilitzar i educar a tothom sobre l’inherent corrupció de l’actual sistema mundial de la mateixa manera que l’única solució sostenible. Declarar tots els recursos naturals del planeta com l’herència comuna de tota la gent i com junts podem ser realment lliures, si el mon treballa unit enlloc de lluitar.

Però al final el canvi més important ha de succeir dintre teu.

La veritable revolució és la revolució de la consciència.

” Crec que en realitat, la veritat desarmada y l’amor incondicional, tindran l’última paraula ”

Dr. Mrtin Luther King Jr.

Anuncis

6 responses to “Tot el que sempre has volgut saber i que ells mai t’explicaran (II)

 1. De donde proceden estas sugerencias?
  quien o quienes las han escrito?
  solo por curiosidad

  • Aquest és un documental que forma part d’una serie, Zeistgeist. Més enllà de possibles motivacions conspiranòiques, com molta d’altra gent, analitza els problemes de fons de la societat “mundial” del segle XXI.
   Les seggerències estan extrtetes del documental, i adaptades en certa manera a casa nostra.

   Recomano a tothom que dissabte a la tarda, enlloc de mirar series de TV, programes de premsa groga, o pel.lícules amb MIL anuncis sugestius per perpetuar el consumisme capitslusta a costa de la gent i dels recursos de la gent; miri el documental. És llarg, però més llarg i difícil serà el nostre futur si no prenem consciència del que ens envolta.

   Depèn de tu!

 2. “Però al final el canvi més important ha de succeir dintre teu.”
  “La veritable revolució és la revolució de la consciència.”
  Dues grans veritats. Hem de començar per nosaltres mateixos. I si som capaços d’anar canviant les nostres consciencies, podrem començar a canviar el món.

 3. muchas gracias por la información,
  tengo ese documental hace tiempo en casa junto a otros,pero no habia tenido tiempo de verlo,
  lo haré mañana mismo.
  saludos

 4. sobre el documental "Zeistgeist"

  possibilitat d’aconseguir aquest documental “Zeistgeist”? es pot trobar a algun lloc? es pot veure i/o descarregar? … ah! i llarg, què vol dir? (durada aprox?)
  alberto (comissió continguts)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s