La periodicitat de les assemblees, a debat


A la següent assemblea del 5 de juliol es debatrà la periodicitat de les assemblees durant els mesos de juliol i agost. Per tal de facilitar el debat, us fem un parell de preguntes sobre quina creieu que seria la periodicitat més adequada. Si teniu comentaris o altres propostes que no estan contemplades, us animem a que utilitzeu els comentaris d’aquesta entrada.

Anuncis

5 responses to “La periodicitat de les assemblees, a debat

 1. S´ha contemplat l´opció de fer un descans el mes d´agost i no fer-ne cap o fer-ne una el dimarts 30 d´agost només?

 2. Durant el mes de Juliol crec que la periodicitat hauria de seguir com fins ara, però canviant el contingut, fen les assemblees més temàtiques, en un format més de fòrum.

  És a dir, aprofitar aquest mes perquè les comissions vagin fent la feina més tanquilament de cara al setembre i debatre entre tots alguns temes més a fons, per exemple: com veiem la continuitat del moviment (més enllà de l’assemblea de Sant Andreu); com millorar la democràcia (des del nivell de districte a la reforma electoral estatal), com canviar el sistema el sistema econòmic-financer (des del nivell local al global, etc.), etc.

  També estaria bé per aprofitar el mes de juliol per començar a fer alguna assemblea infantil més d’hora (cap a les 18h) tal i com ja fan a d’altres indrets. Crec que és una bona iniciativa per forma d’involucrar i fer patícpes tant els infants com els pares i mares en el moviment, persones que potser no poden venir a les assemblees ordinaries a les 20h.

  • Es podria aprofitar també per pensar i exposar i debatre idees de cara al document que està preparant la comissió de continguts, basat en el document “Objectius locals del moviment d’indignats de Santa Coloma” i que es troba linkat a Continguts a aquest bloc. En aquest document, es recullen propostes sobre :

   1. Llibertat i democràcia participativa
   2. Cultura i mitjans de comunicació
   3. No més privilegis per a polítics
   4. Drets socials (cohesió social, treball, immigració, habitatge)
   5. Urbanisme i medi ambient
   A més d’un recull de propostes sobre les que es demana posicionament al poder local, però que volen una actuació a nivell global.

   Trobo fantàstic fer una assemblea infantil a les 18h. Com a mare, també m’agrada la idea d’educar el meu fill en la democràcia participativa. Així que si qualla, potser tindreu un indignat més.

   I la idea de fer un fòrum virtual per a tots aquells que no podem assistir tan sovint com voldríem a l’assemblea.

 3. a la última assemblea que vam fer hi va haver un comentari que em va semblar molt, molt important: i és que hem de vigilar en que les nostres trobades no siguin una “coordinadora de comissions”, i que promoguem els debats.
  per a mi parar les assemblees durant l’agost és considerar que la nostra lluita ha de prendre unes “vacances” per desconnectar del curro, o simplement perquè creiem que no hi haurà gent.
  el meu sentiment d’indignació i ràbia no té límits, i precisament per això em preocupa que realment pensem en deixar de fer accions durant l’estiu. potser a nivell particular marxem uns dies a l’agost, o al juliol, però no ho farem tots, ni a les mateixes dates. sempre hi haurà algú que vulgui fer una acció, vulgui promoure un debat, vulgui tenir el seu espai de reflexió. penso que aturar les assemblees o canviar el nostre ritme de treball és tirar per terra la feina que hem fet. perquè llavors què, quan arribi l’hivern pararem perquè fa fred a la plaça orfila?
  jo em prenc el que està passant com una lluita molt lenta i difícil, i estic intentant ser conseqüent amb aquesta lluita. m’agradaria que tots ho fossim.

 4. penso que al juliol és millor seguir fent com ara una a la setmana i a l agost potser cada quintze dies…però estic d accord amb la Marina:no tot@s surtirem en les mateixes dades i és millor anar fent…el camí és llarg i no podem parar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s