Casernes, 5 anys de retards


Vídeo explicatiu de la situació en que es troba el projecte urbà de les Casernes a Sant Andreu per part del president de l’AVV Sant Andreu de Palomar, Genís Pascual.

El dia 1 de juny de 2011 va fer cinc anys de l’aprovació definitiva del planejament a les Casernes. Ens sembla una vergonya que en 5 anys no s’hagin ni començat a construir els 1000 habitatges protegits pendents, i només s’hagin construït 2 dels equipaments previstos de la dotzena que hi han d’anar. Els equipaments previstos i pendents són: escola bressol, residència per gent gran, poliesportiu, biblioteca, centre cívic, alberg de joves, residència d’estudiants. A més del sociosanitari i CAP,  a mitges, dels diferents tipus d’habitatges protegits, la zona verda i equipaments que encara cal determinar.

Hi haurà qui pugui pensar que en uns moments en els que l’administració està retallant els serveis ja existents, no és bon moment per exigir-ne de nous, nosaltres pensem que cal lluitar perquè no retallin els que tenim, i perquè es facin els que hi manquen. Cal recordar que alguns dels equipaments havien de donar resposta a necessitats que ja eren urgents quan es van aprovar, fa cinc anys, com per exemple la Residència de Gent Gran (de pública seguim sense tenir-ne cap a Sant Andreu), l’Escola Bressol o els habitatges protegits. Avui tenim un immens solar buit amb una escola enmig, una situació que pensem que no es pot acceptar.

Per això exigim a l’Ajuntament i la Generalitat l’inici de les obres immediatament, dels habitatges protegits i dels equipaments, començant per l’Escola Bressol i la Residència de Gent Gran.

No més retards a les Casernes!

AVV Sant Andreu de Palomar
AVV Sant Andreu Nord-Tramuntana
Federació d’AV de Barcelona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s