Al·legacions a la llei Òmnibus


Document d’al·legacions a llei Òmnibus en materia de sanitat, medi ambient cultura i serveis socials (document 1) i d’habitatge i urbanisme (document 2) i referents a l’Aigua (document 3)

Teniu dues vies de presentar les al.legacions, per mail o presencial.
S’ha convocat una entrega conjunta d’al.legacions individuals de forma presencial: S’ha quedat el divendres 17 de juny a les 11h a la Plaça Sant Jaume per anar junts i juntes al registre (c. Jaume I, 2-4).

Altrament, pots enregar la teva al.legació presencialment de forma individual fins el dia 20 de juny a qualsevol registre oficial, per exemple a la plaça Orfila núm. 1 (Seu del Districte). L’horari d’aquest registre és de de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h i dijous:  de 8.30 h a 20.00 h.

Per fer-ho telemàticament, heu de descarregar els dos arxius, posar les vostres dades i enviar-ho a gbjuridic.presidencia@gencat.cat

Document 1: Al.legació sanitat, medi ambient, cultura i serveis socials a Llei Òmnibus

Document 2: Al.legacions sobre habitatge i urbanisme a la Llei Òmnibus

Ecologistes en Acció de Catalunya, Comissions Obreres, Xarxa per una Nova Cultura de l’Aigua, Attac – Acordem, Enginyeria Sense Fronteres, Grup de Defensa del Ter i Prou Sal han promogut també unes al.legacions per enviar massivament a la Generalitat. Per signar les al.legacions i enviar-les, cliqueu aquí:

Document 3. Al.legacions sobre la gestió de l’aigua

Anuncis

2 responses to “Al·legacions a la llei Òmnibus

 1. Hola:

  Creo que para ser legal, el correo electrónico tendría que ser firmado con un certificado digital que identifique al remitente. Al menos esto es lo que se pide con las facturas telemáticas, que vayan firmadas electronicamente, en caso contrario no tienen validez jurídica. Este mismo problema se tiene en webs como actuable, que envían los correos tal cual, sin firma digital del remitente.

  Saludos

 2. hola,
  Esta mañana ha ido al ayuntamiento mi esposa, y le han denegado la entrega de la solicitud. Alegaban que no tienen convenio con la Generalitat. Al comentar ella que el viernes muchas personas lo entregaron, la funcionaria respondió que aún no sabían que harían con estas solicitudes. Ahora ya lo saben.
  Por lo tanto, y con el fin de asegurarme que alguna reclamación llegase a buen puerto he registrado la mía en la OAC de Cerdanyola. Emplaza a todos los ciudadanos a presentar las alegaciones de forma presencial, con doble copia como justificante de entrega en la OAC de Sant Andreu, sita en Rambla Fabra i Puig :

  Rambla de Fabra i Puig, 13
  Població
  08030 Barcelona
  Telèfon
  93 345 14 04
  Fax
  93 274 13 92
  Horari de registre
  De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i dimarts, de 16.30 a 18 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s