Si plou…


Tant si plou com s’hi fa sol,  avui dimarts 7 es celebrarà la tercera assemblea del poble de Sant Andreu.

Es parlarà sobre les accions conjuntes de les properes setmanes, de l’acampada a Sant Andreu, del treball que s’ha realitzat a les comissions i del que les persones que hi assisteixin creguin convenient. Si no heu pogut assitir a les anteriors, trobareu aquí les actes de les dues anteriors  i també l’ultima assemblea “storyficada”.

Si no plou l’assemblea es farà a les 20h a la Plaça Orfila tal i com estava previst. Si plou, es farà a les 20:30 a la parròquia de Sant Andreu, a la mateixa plaça Orfila.

Anuncis

4 responses to “Si plou…

  1. josep de Cordada

    Ei, podríem posar que la gent es porti una cadira plegable des de casa, així podríem fer l’assemblea més còmodament… al menys qui se la porti!

  2. ( petit error: canvieu el “s´hi” per “si”)

  3. Felicitacions per l´assemblea d´ahir: un gran esforç per part dinamització i totes les comissions per fer àgil l´assemblea!

  4. la setmana passada, pel que he vist al vídeo, la parròquia de sant pacià ens va cedir el seu espai per fer l’assemblea amb molta generositat. ahir en canvi mossen Pep Soler no li vaig veure jo gaire il·lusió per l’assemblea. com se li va demanar? em va respondre amb “molt bé”, unes quantes preguntes, quan jo li havia anat a agrair que ens deixés fer l’assemblea allà. I don’t know, em va semblar estrany. moltes felicitats als organitzadors i els assistents

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s